Overnachten

Overnacht in één van onze vier kamers

Sfeer proeven en smaak waarderen. Onze Kas is een nieuwe en moderne overnachtingsplek in Lelystad. Omringd door het geluid van vogels. Ons erf is landelijk gelegen, is voorzien van een zwembad en grenst aan een tuinbouw- en wandelgebied. Honden mogen in het direct aangrenzend wandelgebied loslopen (en zijn tegen een vergoeding ook welkom). Groen, ruimte en rust. Op de locatie van Onze Kas is onze horecagelegenheid. Hier kunt u tijdens openingstijden naar wens een hapje en/of een drankje nemen. De HorecaKas heeft een menukaart voor ontbijt, koffie/thee, lunch, borrel. Allemaal van goede kwaliteit. Ook hier is uw hond welkom.

Als u bij ons overnacht is het mogelijk om fietsen te huren. De elektrische fietsen kosten € 24,50 per dag en de gewone fietsen € 14,50 per dag. Informeer voor beschikbaarheid: overnachten@onzekas.nl. We hebben fietsroutes beschikbaar. In en om Lelystad zijn veel dingen te doen: fietsen, wandelen, natuurpark, attractieparken, winkelen. Bezoek www.visitlelystad.nl en www.visitflevoland.nl of informeer via overnachten@onzekas.nl wat er allemaal is te doen. We adviseren u graag.

 

Kamers

In onze moderne en nieuwe overnachtingsplek hebben we 4 kamers. Iedere kamer heeft een heerlijk bed met topper en natuurlijk materiaal van Naturalmat. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De kamers variëren tussen de 18 tot 22m2 groot. Eén gastenkamer is enigszins rolstoelvriendelijk. Naast de 4 kamers is er een middenruimte. Hier staat een pantry met koffie en thee, een koelkast en zitjes om relaxt te zitten. De gasten die overnachten kunnen gebruik maken van een verwarmd buitenzwembad met jetstream (nu geopend, tot medio september). Er is een mogelijkheid om twee kamers tot een unit te maken. Inchecken is vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur. Past dit niet, vraag naar de mogelijkheden.

Het is op woensdag tot en met zondag  mogelijk om bij ons in de HorecaKas te ontbijten. De aangeboden overnachtingsprijs is wel exclusief het ontbijt. De uiteindelijke overnachtingsprijs is inclusief toeristenbelasting.

Beschikbare kamers (exclusief ontbijt)

Liever telefonisch reserveren?

Bel ons 06 - 82 04 27 05

Eten en drinken met één formidabel uitzicht

In onze Horecakas is mogelijkheid tot het nuttigen van heerlijk eten en drinken,  waar je kunt genieten van lucht, licht, ruimte en een formidabel uitzicht. U kunt hier ontbijten, lunchen en borrelen. U kunt ook op het erf blijven en bijvoorbeeld gaan zwemmen in het verwarmd buitenzwembad (1 april tot 1 oktober). Verschillende wandelroutes lopen langs ons bedrijf (5-42 kilometer). Hetzelfde geldt voor fietsroutes.

Onze Kas is een uitvalsbasis voor al die mooie activiteiten die Flevoland heeft te bieden op de zeebodem. Maar ook als uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam/de Randstad vanwege de goede bereikbaarheid vanuit Lelystad. Onze Kas is ook ideaal voor de zakelijke gast.

Tarieven & betaling

De prijs voor één nacht, twee personen, varieert per periode. Bij selectie van de kamer met de periode wordt de prijs zichtbaar. Prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Wilt u de gehele accommodatie gebruiken of langer dan een week bij ons verblijven,
neem dan even contact op.

Iets te vieren of te gedenken?

Een borrel doen of feestje geven? Of trouwen? Ook dat kan in Onze Kas. Bent u met een gezelschap tot 20 personen, dan hebben wij een afgezonderde ruimte voor u. Met een eigen terras. Daarnaast is het ook mogelijk om de hele HorecaKas af te huren. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Dan kijken we wat er mogelijk is. Neemt u contact op met ons via evenementen@onzekas.nl.