Overnachten in Onze Kamers

Overnacht in één van onze vier kamers

Sfeer proeven en smaak waarderen. Onze Kamers is een nieuwe en moderne overnachtingsplek in Lelystad. Omringd door het geluid van vogels. Ons erf is landelijk gelegen, is voorzien van een zwembad en grenst aan een tuinbouw- en wandelgebied. Honden mogen in het direct aangrenzend wandelgebied loslopen en zijn tegen een vergoeding ook welkom in Onze Kamers (indien geen overlast bezorgend, aangelijnd). Groen, ruimte en rust.

Gelegen naast Onze Kamers is Onze Kas. Een kleinschalige horeca gelegenheid voor koffie/thee, ontbijt, lunch en een drankje. Als gast van Onze Kamers kun je met korting hier een ontbijt nuttigen. Vraag hiernaar aan de medewerker van Onze Kas. Openingstijden van Onze Kas kunt u online checken.
In de gemeenschappelijke middenruimte in Onze Kamers is het mogelijkheid om een zelf meegebrachte ontbijt te nuttigen. Een kleine koelkast is daar beschikbaar voor het bewaren van etenswaren.

Als u bij ons overnacht is het mogelijk om fietsen te huren. De elektrische fietsen kosten €22,50 per fiets per kalenderdag en de gewone fietsen €12,50 per fiets per kalenderdag. Informeer voor beschikbaarheid: overnachten@onzekas.nl. We hebben fietsroutes beschikbaar.

In en om Lelystad zijn veel dingen te doen: fietsen, wandelen, natuurpark, attractieparken, winkelen. Bezoek www.visitlelystad.nl en www.visitflevoland.nl of informeer via overnachten@onzekas.nl wat er allemaal is te doen. We adviseren u graag.

Kamers

In onze moderne en nieuwe overnachtingsplek hebben we 4 kamers. Iedere kamer heeft een heerlijk ruime tweepersoonsbed met topper en natuurlijk materiaal van Naturalmat. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De kamers variëren tussen de 18 tot 22m2 groot. Eén gastenkamer is enigszins rolstoelvriendelijk. Naast de 4 kamers is er een middenruimte. Hier staat een pantry met koffie en thee, een koelkast en zitjes om relaxt te zitten. De gasten die overnachten kunnen gebruik maken van een verwarmd buitenzwembad met jetstream (geopend van 1 mei tot medio september). Er is een mogelijkheid om twee kamers tot een unit te maken. Inchecken is vanaf 15.00 uur, uitchecken tot 11.00 uur. 

Bij boeking betaal je voor een kamer exclusief ontbijt, inclusief toeristenbelasting.

Eten en drinken met één formidabel uitzicht

Een boeking bij Onze Kamers is exclusief ontbijt. Op het terrein van Onze Kamers is Onze Kas gevestigd. Een klein horecagelegenheid met de mogelijkheid tot het nuttigen van heerlijk eten en drinken, waar je kunt genieten van lucht, licht, ruimte en een formidabel uitzicht.
Tijdens openingstijden ben je welkom om te komen genieten van een ontbijt, lunch of een drankje. Kijk op de website van Onze Kas (www.onzekas.nl) wat de openingstijden zijn.

Bij het verblijf in Onze Kamers is gebruik van het verwarmd buitenzwembad (1 mei tot 15 september) mogelijk. Verschillende wandel- en fietsroutes lopen langs ons terrein (5-42 kilometer).

Onze Kamers is een uitvalsbasis voor al die mooie activiteiten die Flevoland heeft te bieden op de zeebodem. Maar ook als uitvalsbasis voor een bezoek aan Amsterdam/de Randstad vanwege de goede bereikbaarheid vanuit Lelystad.
Kom je voor een zakelijk bezoek? Niets lekkers dan tussen het groen en de rust te overnachten.

Tarieven & betaling

De prijs voor één nacht, twee personen, varieert per periode. Bij selectie van de kamer met de periode wordt de prijs zichtbaar. Prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Wilt u de gehele accommodatie gebruiken of langer dan een week bij ons verblijven,
neem dan even contact op: overnachten@onzekas.nl

Iets te vieren of te gedenken?

Een borrel doen of feestje geven? Of trouwen?
Ook dat kan in Onze Kas. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Dan kijken we wat er mogelijk is. Neemt u contact op met ons via evenementen@onzekas.nl.