Overnachten in Onze Kamers

Overnacht in één van onze vier kamers

Onze Kamers is een nieuwe en modern ingerichte overnachtingsplek in Lelystad. Omringd door het geluid van vogels en u komt heerlijk tot rust. Ons erf is landelijk gelegen en grenst aan een tuinbouw- en wandelgebied in verschillende de bossen.

Vanaf ons erf kunt u heerlijk wandelen (bewegwijzerde wandelroutes), hardlopen, mountainbiken of stap je op je racefiets. Liever sportief op ons erf?  In de periode mei tot medio september kan gebruik worden gemaakt van het verwarmd buitenzwembad.

Als u bij ons overnacht is het mogelijk om fietsen te huren. De elektrische fietsen kosten €22,50 per fiets per kalenderdag en de gewone fietsen €12,50 per fiets per kalenderdag. Informeer voor beschikbaarheid: overnachten@onzekas.nl. We hebben fietsroutes beschikbaar.

In en om Lelystad zijn veel dingen te doen: fietsen, wandelen, natuurpark, attractieparken, winkelen. Bezoek www.visitlelystad.nl en www.visitflevoland.nl of informeer via overnachten@onzekas.nl wat er allemaal is te doen. We adviseren u graag.

Kamers

In onze moderne en nieuwe overnachtingsplek hebben we 4 kamers. Iedere kamer heeft een heerlijk ruim tweepersoonsbed met topper en gemaakt van natuurlijk materiaal. U slaapt onder een dekbed van hoge kwaliteit. Alle kamers zijn standaard voorzien van een eigen badkamer (toilet, wastafel en douche), smart-tv, koffiemachine, waterkoker, koelkast met vriezer, wifi, zijn toegankelijk met persoonlijke toegangscode (geen sleutel nodig) en hebben een buitendeur naar een privé- terras. De luxe kamers hebben ook nog een bureau en zijn iets groter. Daarnaast is er een gedeeld middenruimte. Hier is zitgelegenheid, een kitchenette met magnetronoven, afwasmachine en serviesgoed dat u kunt gebruiken. Bij de prijs is koffie- en thee inbegrepen.

Er is geen restaurant op onze locatie.

Boekingsperiodes

In de periode april tot en met september zijn de standaardkamers per nacht te reserveren. In de periode oktober tot en met maart zijn de luxe kamers alleen voor minimaal 3 nachten te reserveren. 

Mogelijk dat u op zoek bent naar een tijdelijke overnachtingslocatie voor medewerkers of leveranciers. Onze kamers zijn hiervoor geschikt. Wij ontzorgen de gasten door deze te voorzien van schone handdoeken, beddengoed en maken de kamer 2 keer per week schoon. Neem voor meer informatie contact met ons op via overnachten@onzekas.nl of +316 – 82 04 27 05.

Tarieven & betaling

De prijs voor één nacht, twee personen, varieert per periode. Bij selectie van de kamer met de periode wordt de prijs zichtbaar. Prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.
Wilt u de gehele accommodatie gebruiken of langer dan een week bij ons verblijven,
neem dan contact op: overnachten@onzekas.nl

Iets te vieren of te gedenken?

Een borrel doen of feestje geven? Of trouwen?
Ook dat kan in Onze Kas. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Dan kijken we wat er mogelijk is. Neemt u contact op met ons via evenementen@onzekas.nl.