Onze Kas

Koffie, ontbijt, lunch & borrel!

Van woensdag tot en met zondag kunt u bij ons genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid. Een ontbijt, lunch, lekkernij bij de koffie en thee, borrelen of een simpele Plate. Dit kunt u doen in onze Horecakas.
Gewoon een kas, maar dan ingericht met gezellige en comfortabele zitjes. Een zee van licht en ruimte, dat is de ervaring! En … weer of geen weer. Binnen zit je net of je buiten tussen het groen zit. Dus ook op slechte weerdagen is het bij ons leuk vertoeven.

Ook de kinderen zijn belangrijke gasten bij ons. Een uitgebreide speelhoek voor de kinderen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.

Reserveren via de website kan met het “Reserveren” knop onder in beeld. Hierna verschijnt een pop-up scherm.

lunchen in Lelystad

Reserveren is voorlopig verplicht

Samen zorgen wij voor een veilige manier van ontspannen.
Even het huis uit! Even de ruimte om je heen.

Wij houden ons aan het protocol van de KHN en het RIVM.  Ook voor een kopje koffie dient u te reserveren. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig kan genieten van een bezoek aan Onze Kas. Reserveren aan de deur kan ook als u dat liever heeft.

De verplichte reservering is een gevolg van de Covid-19 situatie.
Lees hier de richtlijnen om uw reservering te waarborgen.

Ook als u verzekerd wilt zijn van een plekje, is vooraf reserveren aan te raden.
Online een tafel reserveren bij Onze Kas gaat eenvoudig en snel via deze reserveer widget. Via uw email-adres krijgt u een bevestiging van uw reservering.

Liever telefonisch reserveren?

Bel ons 06 - 421 99 600

Iets te vieren of te gedenken?

Een borrel doen of feestje geven? Ook dat kan in Onze Kas.
Zowel voor kleine gezelschappen als voor grote gezelschappen kunnen wij leuke arrangementen bieden. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Dan kijken we wat er mogelijk is. Ook in deze houden wij ons aan het protocol van de KHN en het RIVM.

Voor meer info, neemt u contact op met ons via evenementen@onzekas.nl

nl_NL
nl_NL
Shopping cart
Uw winkelmand is leeg!
Verder winkelen
0
X