Onze Kas

Koffie, ontbijt, lunch & borrel!

Woensdag tot en met zondag kunt u bij ons genieten van lekker eten, drinken en gezelligheid. Een ontbijt, lunch, lekkernij bij de koffie en thee of gewoon wat borrelen. Dit kunt u doen in onze Horecakas.
Gewoon een kas, maar dan ingericht met gezellige en comfortabele zitjes. Een zee van licht en ruimte, dat is de ervaring!

Ook de kinderen zijn belangrijke gasten bij ons. Een uitgebreid speelhoek voor de kinderen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen.

Reserveren is voorlopig verplicht

Wilt u verzekerd zijn van een plekje? Online een tafel reserveren bij Onze Kas gaat eenvoudig en snel via deze link of bovenstaande button. Via het ingegeven emailadres krijgt u een bevestiging van de reservering.

De verplichte reservering is een gevolg van de Covid-19 situatie. Lees hier de richtlijnen om uw reservering te waarborgen.

Liever telefonisch reserveren?

Bel ons 06 - 421 99 600

Iets te vieren of te gedenken?

Een borrel doen of feestje geven? Ook dat kan in onze kas. Zowel voor kleine gezelschappen als voor grote gezelschappen kunnen wij leuke arrangementen bieden. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn. Dan kijken we wat er mogelijk is. Neemt u contact op met ons via evenementen@onzekas.nl

nl_NL
nl_NL
X